Ποια δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ακυρώνονται το Πάσχα λόγω απεργιών

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρά από σήμερα, Μ.Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι σιδηροδρομικοί ζητούν... την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2014, προσλήψεις προσωπικού για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των εταιρειών του ΟΣΕ, ενώ παράλληλα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ (Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού).

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που ματαιώνονται έχουν ως εξής:

Μ. Σάββατο 19.04.2014, Κυριακή του Πάσχα 20.04.2014 και Δευτέρα του Πάσχα 21.04.2014

Καταργούνται όλες οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.

Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών: Οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Δευτέρα του Πάσχα προς Τρίτη ) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Παρατήρηση:

Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών: Οι αμαξ/χίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Δευτέρα του Πάσχα προς Τρίτη) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Τρίτη 22.04.2014 

(επόμενη ημέρα των απεργιών)

Μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης

Καταργείται η αμαξ/χία IC 82 Μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης Καταργείται η αμαξ/χία 1681

Επίσης δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, καθ΄όλη τη διάρκεια των 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Αναγνώστες