Να πώς θα "τελειώσεις" την κοπέλα σου με στοματικό σεξ! (οδηγίες)

Tο χέρι αγγίζει το γόνατο, σέρνεται απαλά προς τα πάνω, χώνεται κάτω από τη φούστα και αγγίζει το γυμνό δέρμα στην κοιλιά σου...

Τα δάχτυλα ψάχνουν προς τα κάτω και γλιστρούν στη σχισμή ανάμεσα στα πόδια. Η γλώσσα έχει ξεκινήσει ένα ταξίδι ηδονής από τα χείλη, το λαιμό, τα στήθη μέχρι να πάρει τη θέση των δαχτύλων στο υγρό και ζεστό άνοιγμα του κορμιού.

Ερεθίζεσαι, το λατρεύεις...


Στοματικό Σεξ στις γυναίκες

Γενικά οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ασχολούνται με το αιδοίο τους! Όπως για τους άντρες έτσι και για τις γυναίκες σημαίνει πως η σχέση του ζευγαριού είναι στενή, ουσιαστική, γεμάτη εμπιστοσύνη αφού υπάρχει κάποιος που ασχολείται με τα πιο απόκρυφα σημεία τους.
Καθίστε, χαλαρώστε και ας ξεκινήσουμε...

Η κλασική στάση

Η στάση παίζει σημαντικό ρόλο: Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν με τη γυναίκα να κάθεται σε μια καρέκλα ή στο κρεβάτι. Αυτός ο τρόπος δίνει πλήρη πρόσβαση στα γεννητικά όργανα και διευκολύνει τη γυναίκα να χρησιμοποιεί τα δάχτυλα της να διεγείρει τον εαυτό της. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ή καθισμένος με το πρόσωπο προς τη γυναίκα. Είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί τα δικά του ή τα δικά της χέρια για διέγερση με τα δάχτυλα.

Οκλαδόν (Σταυροπόδι)

Η γυναίκα μπορεί να κάτσει οκλαδόν, στα τέσσερα ή αν είναι δυνατόν να κάτσει μόνο στηριζόμενη στα πόδια της πάνω από το κεφάλι του παρτενέρ της όπως αυτός ή εκείνη είναι ξαπλωμένοι. Χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να σταθεροποιηθεί, η στάση αυτή, της επιτρέπει να μετακινεί τη λεκάνη της για να επιτείνει τη διέγερση.

Το "69"

Αυτή η στάση επιτρέπει στο ζευγάρι να διεγείρει αμοιβαία ο ένας τον άλλον, γονατίζοντας και οι δύο πάνω από τον καθένα στις αντίθετες άκρες. Αυτή η στάση μπορεί να είναι λίγο ιδιόρρυθμη επειδή είναι δύσκολο να βάλεις τη γλώσσα σου ακριβώς εκεί που θέλεις, αλλά δημιουργεί την πρόκληση και στους δύο να φτάσουν σε οργασμό.

Στα γόνατά της

Μπορεί να γονατίσει από πάνω σου, κοιτώντας μπροστά. Ετσι, ελέγχει καλύτερα τους γοφούς της.

Oρθιοι

Ζευγάρια που θέλουν να εμπλακούν σε ένα παιχνίδι «κυρίαρχου- υποτακτικού» μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη στάση: Η γυναίκα είναι όρθια και ο άντρας στα γόνατα της κάνει στοματικό σεξ.

Φροντισε να της αρέσει...

Μην ξεχνάς ποτέ ότι εσύ μπορεί να το διασκεδάζεις, για την γυναίκα όμως δεν είναι σίγουρο ότι αυτό που της κάνει το γουστάρει. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό που μπορεί να έχει πετύχει στο παρελθόν (με κάποια άλλη), τώρα μπορεί να αποτύχει. Φρόντισε να επικοινωνείτε ώστε να σου λέει τι της αρέσει. Να είσαι σίγουρος ότι κάθε φορά ακολουθείς τις δικές της «οδηγίες χρήσεως» και όχι κάποιας άλλης.

Αναγνώστες