Τα πράγματα που προτιμάμε αντί του σεξ!

Κι όμως υπάρχουν! Σύμφωνα με έρευνες, το σεξ δεν είναι πάντα πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητές μας…
Όταν η αλυσίδα ξενοδοχείων Le Meridien ρώτησε εκατοντάδες επισκέπτες της από τν Κίνα, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ τι θα έδιναν σαν αντάλλαγμα για τον πρωινό τους καφέ, το 53% απάντησε ότι θα προτιμούσε το λαχταριστό ρόφημα αντί για το σεξ! Ποσοστό 78% δήλωσε επίσης ότι θα θυσίαζε το αλκοόλ, τα social media ή το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να μη στερηθεί την καφεΐνη.

Δεν είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει ότι προτιμούμε άλλα πράγματα αντί για τη σεξουαλική ικανοποίηση –εάν πρέπει απαραιτήτως να διαλέξουμε.

Έρευνα που πραγματοποίησε το Συμβούλιο για Καλύτερο Ύπνο (υπάρχει πράγματι και βρίσκεται φυσικά στην Αμερική) έδειξε ότι 12% των ανθρώπων προτιμά έναν καλό ύπνο το βράδυ αντί για το σεξ. Γιατί μερικές φορές όντως είμαστε πολύ κουρασμένοι!

Οι Αμερικανοί, από την άλλη, είναι σίγουρα πιο εξαρτημένοι από το κινητό τους τηλέφωνο σε σχέση με τον ύπνο ή το σεξ. Το περιοδικό TIME αναφέρει πως το 33% των ατόμων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση θα μπορούσε να αρνηθεί το σεξ για μία εβδομάδα αντί να στερηθεί το κινητό.

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε πριν δύο περίπου χρόνια έδειξε ότι οι νέοι προτιμούν κάτι που θα τονώσει το ηθικό τους (όπως ένα κομπλιμέντο ή ένας καλός βαθμός) αντί να κάνουν σεξ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το μπέικον είναι αμαρτωλά νόστιμο, αξίζει όμως περισσότερο από το σεξ; Το 43% των Καναδών λέει «ναι»!

Η εταιρία Intel πραγματοποίησε έρευνα το 2008 και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 46% των γυναικών θα απαρνιόταν το σεξ για δύο εβδομάδες προκειμένου να μη στερηθεί το Internet. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν 30%.

Αναγνώστες