Μίνι οπλοστάσια σε σπίτια σε Κιλκίς και Αιδηψό

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα όπλα είχε στην κατοχή του ένας 47χρονος που συνελήφθη μετά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι του στο Κιλκίς. Και μπορεί όλα να ήταν ...κρότου- αερίου με τις γεμιστήρες τους, αλλά ένα από αυτά ήταν ομοίωμα αυτόματου όπλου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, αλλά οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει χρησιμοποιήσει τα όπλα σε παράνομες ενέργειες.

Οπλοστάσιο και στην Αιδηψό

Άλλο ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν στην Αιδηψό οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 51χρονου. Κατασχέθηκαν δυο πιστόλια replica εκ των οποίων το ένα για ρίψη φωτοβολίδων με εννέα αβολίδωτα φυσίγγια στην γεμιστήρα του, άλλα εννέα αβολίδωτα φυσίγγια μέσα σε πλαστική θήκη, ένα πτυσσόμενο σιδερένιο γκλοπ και 36 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

29χρονος… πιστολέρο!

Ένα περίστροφο και εννέα φυσίγγια των 8 mm είχε στην κατοχή του ένας 29χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς στην περιοχή του Πολυκάστρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Το όπλο εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

Αναγνώστες