Νέα μέτρα στα εργασιακά βλέπει ο Κουβέλης

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα, κυρίως σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό....
Σε συνέντευξή του στον Real FM ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι «νέα μέτρα έρχονται. Για παράδειγμα έρχονται νέα μέτρα στα εργασιακά. Φαίνεται ότι θα έρθει στην Ελλάδα το λεγόμενο «λοκ άουτ», δηλαδή η ανταπεργία της εργοδοσίας. Φαίνεται ότι θα έρθει η άρση των όποιων περιορισμών υπάρχουν αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις».

Αναφερόμενος στην κοινή εμφάνισή του με τον Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι δεν περίμενε το ζήτημα να λάβει τόσο διευρυμένες διαστάσεις. Όπως δήλωσε «ανέμενα να υπάρξει θόρυβος, που σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί στις πραγματικές διαστάσεις του ζητήματος. Εξ αντικειμένου και όχι εκ προθέσεως κατεγράφη ένα πολιτικό γεγονός».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει πρόθεση να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ, καθώς «ο Παπανδρέου δεν έχει αφήσει κατ’ ελάχιστον το οποιοδήποτε περιθώριο να πιστέψει κανείς ότι θέλει να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ».

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές εκτίμησε ότι οι όποια διαφορά ποσοστού μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος δεν θα είναι σημαντική, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με δεδομένη και την επικείμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναγνώστες