Οι 7 πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να πεθάνετε σήμερα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ προσεκτικοί στις καθημερινές τους δραστηριότητες για να αποφύγουν ατυχήματα που μπορεί να αποδειχτούν τόσο σοβαρά ώστε να τους κοστίσουν ακόμα και την ζωή τους. 

Η στατιστική, όμως, δεν λέει... ψέμματα και τα όσα καταγράφει κάθε χρόνο για τους απίθανους τρόπους με τους οποίους πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Τα παρακάτω στοιχεία αφορούν τον πληθυσμό των ΗΠΑ.

Κυλιόμενες σκάλες: Κάθε χρόνο δύο άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από ατυχήματα σε κυλιόμενες σκάλες.


Τηλεοράσεις: 19 άνθρωποι κάθε χρόνο σκοτώνονται επειδή πέφτουν επάνω τους βαριές τηλεοράσεις στο σπίτι τους, οι οποίες βρίσκονται κυρίως σε τραπεζάκια ή σε βραχίονες ψηλά στον τοίχο.


Τοστιέρες: Και όμως, 45 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο από τις τοστιέρες! Η πιο συχνή αιτία είναι βέβαια η ηλεκτροπληξία σε συσκευές που δεν συντηρούνται ή/και δεν χειρίζονται σωστά.


Πέφτοντας από το κρεβάτι: Μοιάζει απίστευτο, αλλά 450 άνθρωποι στις ΗΠΑ σκοτώνονται κάθε χρόνο πέφτοντας από το κρεβάτι τους την ώρα που κοιμούνται!


Μηνύματα στο κινητό την ώρα της οδήγησης: Αυτός είναι ίσως ο πιο γνωστός κίνδυνος της λίστας αυτής, αλλά δεν παύει να προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ χάνουν τη ζωή τους 6.000 άνθρωποι σε αυτοκινητικά δυστυχήματα που προκαλούνται από τα γραπτά μηνύματα την ώρα της οδήγησης.


Θύματα κεραυνών: Νομίζετε ότι το να σας χτυπήσει κεραυνός είναι τόσο απίθανο; Κάνετε λάθος, αφού περίπου 24.000 άνθρωποι κάθε χρόνο πεθαίνουν από χτύπημα κεραυνού.


Τσιμπήματα κουνουπιών: Προσέξτε πάρα πολύ τις μολύνσεις από τσιμπήματα κουνουπιών αλλά και τα είδη κουνουπιών που έχουν καταγραφεί στην περιοχή που μένετε, αφού κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ χάνουν τις ζωές τους 750.000 άνθρωποι.

Αναγνώστες