Τρομοκρατική «εισβολή» μηχανοκίνητων ομάδων χρυσαυγιτών στον Πειραιά καταγγέλλει ο συνδυασμός Δρίτσα

«Εισβολή» μηχανοκίνητων ομάδων στον Πειραιά καταγγέλλει ο συνδυασμός του Θ. Δρίτσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μηχανοκίνητες ομάδες ατόμων με ...
ξυρισμένα κεφάλια και μαύρες μπλούζες περιφέρονται σε εκλογικά τμήματα, φωτογραφίζουν και απειλούν υποψηφίους του συνδυασμού Δρίτσα.

Η Δημοτική Αρχή ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Το λιμάνι της αγωνίας» αναφέρεται ότι ο ίδιος ο κ. Δρίτσας επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, ενώ το νομικό τμήμα του συνδυασμού επικοινώνησε με τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης, ώστε να παρέμβει.

«Καλούμε τα μέλη μας και τους ψηφοφόρους μας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να προσπαθήσουν με κάθε ειρηνικό τρόπο να εξασφαλιστεί η ομαλότητα της ψηφοφορίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Δρίτσας επικαλέστηκε επίσης καταγγελίες πολιτών ότι σε εκκλησία του Πειραιά, ο ιερέας μετά το πέρας της Λειτουργίας έκανε εγκωμιαστικά σχόλια υπέρ του Β.Μαρινάκη.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο συνδυασμός Δρίτσα όσο και ο συνδυασμός του Β. Μιχαλολιάκου προσέφυγαν στην Εισαγγελία Πειραιά, καταγγέλλοντας τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη για αφισοκόλληση έξω από εκλογικά τμήματα, το βράδυ του Σαββάτου.

Επίσης, κατήγγειλαν ότι μέλη του συνδυασμού Μώραλη μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω από εκλογικά τμήματα. 

Αναγνώστες