Δείτε γιατί οι γυναίκες τσαντίζονται χωρίς λόγο!

Αν κάποιος μπει στη διαδικασία να σας περιγράψει το πρώτο πράγμα που θα πει είναι ότι είστε λίγο ξινή;...

Xωρίς να έχετε κακή πρόθεση γίνεστε συνήθως αντιπαθητική σε όσους σας γνωρίζουν για πρώτη φορά μόνο και μόνο από τη συνοφρυωμένη όψη της μουρίτσας σας; Εννοείται ότι αφού σας γνωρίσει κάποιος καλύτερα, αμέσως σας λατρεύει, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση μερικές φορές δύσκολα ξεπερνιέται!

Κορίτσια μην άγχεστε διότι υπάρχει εξήγηση στο πρόβλημά σας. Δεν είστε κακός άνθρωπος, απλά πάσχετε από το σύνδρομο Bitchy Resting Face! Το εν λόγω σύνδρομο, για να γίνουμε και πιο σαφείς, έχει να κάνει με το γνωστό συνοφρύωμα της γυναίκας, ειδικά με το σμίξιμο ανάμεσα στα φρύδια, το οποίο μεγάλη μερίδα γυναικών κάνει χωρίς καν να το αντιλαμβάνεται!

Aποτέλεσμα; Εκτός του ότι γίνονται αντιπαθέστατες, χωρίς φυσικά τη θέλησή τους, γίνονται και αντικείμενο παρεξηγήσεων με αποτέλεσμα ακόμα και οι διαπροσωπικές τους σχέσεις να γίνονται μαλλιά κουβάρια επειδή άλλα μπορεί να σκέφτονται και άλλα να φαίνονται στο όμορφο κατά τ'άλλα προσωπάκι τους.

Η συγγραφέας και κωμικός Taylor Orci λοιπόν μαζί με το αγόρι της και κάποιους φίλους, δημιούργησαν ένα ξεκαρδιστικό video με τα ευτράπελα και τις παρεξηγήσεις που μπορούν να συμβούν από το σύνδρομο αυτό! Δείτε το και γελάστε με την ψυχή σας!

Αναγνώστες