Σπείρα τσιγγάνων έκλεβε φορτηγά στην Αργολίδα

Με συνοπτικές διαδικασίες εξιχνιάστηκε η δράση μιας σπείρας νεαρών τσιγγάνων που έκλεψαν δύο αγροτικά φορτηγάκια από το Άργος και την Αγία Τριάδα Αργολίδας και αποπειράθηκαν... να κλέψουν άλλα δύο μέσα σε λίγες ώρες.

Δυο από τους δράστες ηλικίας 18 και 27 χρόνων συνελήφθησαν σε συνεργασία των αστυνομικών της Ασφαλείας Άργους και Ναυπλίου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση τριών ακόμη συνεργών τους και για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ένα σχολείο στο Βόλο έβαλαν στόχο δυο νεαροί «κυνηγοί» χαλκού και σκαρφάλωσαν στην στέγη για να ξηλώσουν το… αλεξικέραυνο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., που συνέλαβαν τους δράστες ηλικίας 28 και 22 χρόνων και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Αναγνώστες