14 άντρες αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα πράγματα που τους ερεθίζουν στις γυναίκες ...

Οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα. Έχουμε αυτογνωσία και το ξέρουμε! Ποιος είπε, όμως, πως και οι άντρες δεν είναι το ίδιο πολύπλοκα πλάσματα... Στην απορία που είχαμε πίνοντας ένα γλυκό καφέ στην καυτή πλέον Αθήνα αναρωτηθήκαμε 4 φίλες τι είναι αυτό που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μια γυναίκα; Όλες ανασύραμε πρώην συντρόφους και αυτά που μας έλεγαν ότι τους άναβαν. Και επειδή τα όσα ανάβουν τους άντρες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, πήγαμε κατευθείαν στην πηγή και ρωτήσαμε. Και οι απαντήσεις 10 φίλων μας μας έκαναν να αναρωτηθούμε γιατί αγοράζουμε ακριβά ρούχα και πηγαίνουμε κομμωτήριο; Αφού δίνουν σημασία στα πιο απλά πράγματα. 

Διαβάστε για να καταλάβετε:

"Μία κοπέλα προχτές έτρωγε μπροστά μου noodles και το βρήκα για κάποιον λόγο απίστευτα ερεθιστικό". Δημήτρης, 31 ετών

"Ένα φαρδύ T-shirt χωρίς σουτιέν". Άγγελος, 26 ετών

"Τα συντηρητικά φορέματα με τρελαίνουν. Σέξι αλλά κομψά". Πέτρος, 22 ετών.

"Τα αθλητικά κορίτσια με τρελαίνουν. Τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπεις μια γυναίκα να κάνει όργανα στο γυμναστήριο. Όταν βλέπω να κάνουν squats είναι δύσκολο να πάρω τα μάτια μου". Ηλίας, 29 ετών.

"Το άρωμα της. Η κοπέλα μου έχει μια συγκεκριμένη μυρωδιά που με ανάβει και με κάνει να την θέλω περισσότερο". Πάνος, 36 ετών.

"Όταν είναι ιδρωμένη. Ανεξήγητο". Νίκος, 27 ετών.

"Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά με τρελαίνουν. Απλά". Θωμάς, 32 ετών.

"Το να μην έχει μακιγιάζ και να κάνει δουλειές στο σπίτι. Να βάφει μια γλάστρα, να περιποιείται τα φυτά". Αλέξανδρος, 30, ετών.

"Τίποτα πιο ερεθιστικό από μια γυναίκα που φοράει γυαλιά μυωπίας". Σωτήρης, 25 ετών.

"Τα αυτιά της", Γιάννης, 34 ετών.

"Τα τατουάζ", Μιχάλης, 34 ετών.

"Θυμάμαι μου άρεσε μια κοπέλα εξαιτίας του τρόπου που φταρνίζονταν. Είναι περίεργο αλλά έβγαζε έναν γλυκό ήχο". Χρήστος, 32 ετών

"Όταν διαβάζει ένα βιβλίο στο κρεβάτι και έχει απορροφηθεί τόσο πολύ που δεν ακούει τίποτα". Αλέξης, 30 ετών.

"Τα σγουρά μαλλιά στο λαιμό όταν έχει πιάσει τα μαλλιά της κοτσίδα". Κώστας, 36 ετών.

Εντάξει, μερικά από αυτά είναι περίεργα, αλλά πολύ μας αρέσει που βρίσκουν σέξι πράγματα που ούτως ή άλλως κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή.Αναγνώστες