Γυναίκα δρομέας πήρε μέρος σε αγώνες ενώ διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης τη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στο Hornet Stadium στην Καλιφόρνια προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα...
Έκπληκτοι οι θεατές είδαν ανάμεσα στους αθλητές την Αλίσια Μοντάνο, η οποία διανύει την 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Η 28χρονη δρομέας που είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ, κατάφερε να τρέξει μέσα 2 λεπτά και 32,13 δευτερόλεπτα την απόσταση των 800 μέτρων και να τερματίσει τελευταία. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η Αλίσια δήλωσε: «Έτρεχα όλους αυτούς τους μήνες της εγκυμοσύνης μου και ένιωσα πραγματικά πολύ καλά κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας».

Το ιπτάμενο λουλούδι έτσι όπως είναι το παρατσούκλι της παντρεύτηκε το 2011 και τώρα περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Λούις.


Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι γιατροί διαβεβαίωσαν την 28χρονη αθλήτρια ότι θα μπορούσε να λάβει μέρος στους αγώνες, δίχως να υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο.Ωστόσο και η ίδια ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα βάζοντας τέλος στις παρανοήσεις που επικρατούν γύρω από την άσκηση και την εγκυμοσύνη.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι η άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πραγματικά πολύ καλή τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό, έκανα ότι κάνω συνήθως...Απλά έτυχε να είμαι και έγκυος. Αυτή η χρονιά είναι κανονική για εμένα», ανέφερε η αθλήτρια.Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η δρομέας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, τερμάτισε 5η με χρόνο λιγότερο από δύο λεπτά.

Αναγνώστες