Το κολύμπι είναι η τέλεια γυμναστική!Δείτε γιατι...

Το Καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και οι προσπάθειες για αδυνάτισμα γίνονται ακόμα πιο έντονες. Εμείς σας προτείνουμε την πιο ευχάριστη αλλά και την πιο αποτελεσματική γυμναστική για να αδυνατίσετε: το κολύμπι! Το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική γιατί:...

Μπορείτε να κάψετε πολλές θερμίδες. Κάνοντας 1 ώρα κολύμπι μπορείτε να κάψετε από 500 μέχρι και 700 θερμίδες. Άμα συνδυάσετε το κολύμπι με την υγιεινή διατροφή, θα καταφέρετε να χάσετε αρκετά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι γυμναστική με αντιστάσεις. Το κολύμπι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική γυμναστική, λόγω της αντίστασης που ασκεί το νερό στο σώμα μας. Έτσι κάθε κίνηση που κάνουμε, προφέρει περισσότερα αποτελέσματα από κάθε άλλη άσκηση.Κάνοντας ελεύθερο μπορείτε να κάψετε μέχρι και 700 θερμίδες μέσα σε 1 ώρα. Βέβαια αυτό εξαρτάται κι από το πόσο γρήγορα κολυμπάτε.

Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας, καθώς η πίεση που ασκείται στο σώμα από το νερό βοηθά στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας.

Αναγνώστες