Ελένη Ράντου για Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Έκανε πολιορκία κι εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να του σπάσω το ηθικό»

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, παρά τα όσα ακούγονται εδώ και χρόνια περί κρίσης στον γάμο τους και προβλημάτων μεταξύ τους, συνεχίζουν να είναι μαζί , σε πείσμα κάποιων.... Πώς όμως κατάφερε ο μεγάλος τραγουδοποιός να «ρίξει» την ηθοποιό και να την πείσει να είναι μαζί;

Η ίδια η Ελένη Ράντου, αποκαλύπτει: «Ως γυναίκα ποτέ δεν ωρίμασα. Ως κορίτσι, είμαι ώριμη. Με τη γυναικεία μου φύση δεν τα πάω πολύ καλά. Ούτε με τους έρωτες ξέρω να συμπεριφέρομαι ώριμα, ήμουν άγαρμπη και άτσαλη. Μάλλον την κρύβω τη θηλυκή μου πλευρά. Από μικρή, για να επιβιώσω, επιστράτευσα την αντρική μου πλευρά, το μαγκάκι που βρίζει, που είναι αλητρόνι. Θωρακίστηκα πίσω από αυτό. Και με τον έρωτα ήμουν άτσαλη, γιατί ένιωθα ένας άντρας στο κορμί μιας γυναίκας. Έχω μια τρυφερότητα κι ένα ρομαντισμό που τα ντρέπομαι απίστευτα. Από την άλλη, ο Βασίλης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι είναι εκεί στα δύσκολα. Δεν έχω την αγωνία ότι είναι περαστικός από τη ζωή μου. Πάντα με τρόμαζε η τουριστική πλευρά των αντρών, "περνάω από δω, περνάω κι από κει".

 Οι άνθρωποι στα δύσκολα έφευγαν. Γενικά δεν είχα πολλή εμπιστοσύνη στους άντρες. Υποσυνείδητα σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να έχω ακουμπήσει πάνω σου, να μου φύγεις και να σωριαστώ. Γιατί, όταν ακουμπάω, ακουμπάω πολύ. Ο Βασίλης επέμεινε πολύ για να με πείσει. Είχε μεγάλη διάρκεια το φλερτ. Έκανε πολιορκία κι εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να του σπάσω το ηθικό. Έβλεπα, όμως, ότι επέμενε και αυτό με ασφάλιζε. Είμαι πολύ ανασφαλής και δεν θεωρώ δεδομένο ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί για μένα. Θεωρώ ότι πρέπει να το κερδίζω κι αυτό, που σημαίνει χαμηλή αυτοεκτίμηση. 

Είμαι ένας φοβερός ζήτουλας αγάπης. Κάθε βράδυ που βλέπω το θέατρο γεμάτο, κάνω το σταυρό μου και δεν το πιστεύω. Είναι ψυχαναγκαστικός ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω την αγάπη του κόσμου, σαν να οφείλω κάτι να του επιστρέψω» είπε η ηθοποιός στο People.


Αναγνώστες