Δεν θα πιστεύετε με ποια είχε σχέση ο Γκλέτσος;

Για την σχέση που είχε κατά το παρελθόν με τον με τον νυν δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτοντας μάλιστα τον λόγο για τον οποίο χώρισαν...

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί που αγαπώ πολύ, Υπήρξαμε ζευγάρι αλλά σκοτωνόμασταν. Τα όμοια δεν αντέχουν πολύ μαζί. Τότε ήμασταν παιδάκια, είχαμε δόξα και δεν ξέραμε να τη διαχειριστούμε», λέει στο περιοδικό You η Βάνα Μπάρμπα ενώ εξομολογείται πως είχε καταλάβει ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν ερωτευμένος μαζί της, όταν πρωταγωνιστούσαν στο «Σημάδι του έρωτα». «Ναι, το ένιωθα στα γυρίσματα, αλλά τότε εγώ πίστευα ότι το κάνει σαν ηθοποιός. Τελικά δεν το έκανε μόνο γι' αυτό!». 

Έχει κάνει ποτέ πρόβα νυφικού; «Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό! Μπορεί να είχα βάλει ένα σκιάχτρο και να το έντυνα με νυφικό ιη μέρα του γάμου, αλλά εγώ δεν θα φορούσα ποτέ!», λέει και συνεχίζει: «Έχω κάνει παιδί και δεν χρειάζεται να κάνω γάμο αλλά αν δω κάποιον που μου αρέσει πάρα πολύ θα του το προτείνω εγώ, έτσι για να τα έχω κάνει όλα στη ζωή μου! Θα ήθελα να κάνω μια τρέλα», λέει και καταλήγει: «Τα τελευταία 12 χρόνια είμαι μόνη και μεγαλώνω ένα παιδί. Δεν είχα χρόνο για έρωτες. Τώρα επανέρχομαι δυναμικά και στη ζωή και στη δουλειά. Ξαναβρήκα τον εαυτό μου και είμαι έτοιμη να ξαναερωτευτώ».


Αναγνώστες