Κατερίνα Στανίση: «Έκανα κονσομασιόν. Να πω ψέματα;»!

Η Κατερίνα Στανίση πιο αποκαλυπτική από ποτέ, σε πρόσφατη συνέντευξή της δε δίστασε να πει πως έχει τύχει να κάνει κονσομασιόν σε νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν...

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε τόσο εντύπωση αυτή η δήλωση μου. Πολλοί με κατηγόρησαν που βγήκα και είπα ότι έχω κάνει κονσομασιόν. Δηλαδή να πω ψέματα; Εκείνα τα χρόνια αν ήθελες να κρατήσεις τη δουλειά σου, έπρεπε να περάσεις από τα τραπέζια και να χαιρετήσεις τους πελάτες. Όταν ο άλλος έρχεται και ξοδεύει μάτσο τα χιλιάρικα στα λουλούδια για σένα, θα σου πέσει η μύτη να του πεις ένα «γεια»; Εγώ και τώρα όταν πάω σε μεγάλα μαγαζιά βλέπω τα πρώτα ονόματα μετά το τέλος του προγράμματος τους να πηγαίνουν στα τραπέζια και να συνομιλούν με πελάτες. Τι διαφορά λοιπόν έχει η κονσομασιόν από τις «δημόσιες σχέσεις», όπως το λένε τώρα για να ακούγεται καλύτερα;» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ.

Στο μυαλό ορισμένων η κονσομασιόν καταλήγει στο κρεβάτι του πελάτη.

Σε πληροφορώ ότι στα λαϊκά μαγαζιά που τραγουδούσα εγώ κονσομασιόν έκαναν και οι άντρες. Λες να το ήθελαν και αυτούς οι πελάτες; Οι περισσότεροι πού πάνε στα μπουζούκια για να διασκεδάσουν δεν έχουν σκοπό να βρουν μια κοπέλα για να τη ρίξουν στο κρεβάτι τους. Έρχονται γιατί έχουν κάτι που τους απασχολεί και θέλουν να το βγάλουν από μέσα τους.

Θυμάσαι κάτι χαρακτηριστικό που σου είχε εκμυστηρευτεί κάποιος πελάτης;

Είναι ψυχοφθόρο πράγμα να κάνεις κονσομασιόν, γι” αυτό κι εγώ δεν κοιτούσα την ώρα να ανέβω στην πίστα να τραγουδήσω. Ξέρεις τι είναι να σου λέει ο καθένας την ιστορία του; Ο ένας είχε οικογενειακά προβλήματα, τον άλλο τον απατούσε η γυναίκα του και ήθελαν, για να μη σκέφτονται, να πιουν ένα ποτό και να σκοτώσουν την ώρα τους. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους ήμουν η ψυχολόγος τους, που τους άκουγε και τους έκανε παρέα στο ποτό. Έχω να πιω και να καπνίσω από το 1986. Όταν έφυγα από αυτά τα μαγαζιά, τα έκοψα όλα μαχαίρι. Τόσο πολύ τα είχα σιχαθεί.

Αναγνώστες