Βγάλτε τα φρύδια σας χωρίς να πονάτε! Μάθετε τον τρόπο!

Μερικές φορές το βγάλσιμο των φρυδιών μπορεί να σας πονέσει και να ερεθίσει το δέρμα, γι’ αυτό καλό θα είναι εφαρμόσετε κάποια μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αφαίρεση των φρυδιών χωρίς πόνο....

Πριν ξεκινήσετε, καλό θα ήταν να διαβάσετε σχετικά με το σωστό σχήμα φρυδιών για κάθε πρόσωπο.

Από εκεί και πέρα, η πιο κατάλληλη στιγμή για να αφαιρέσετε τα φρύδια σας είναι μετά το μπάνιο, διότι οι πόροι του δέρματος είναι πιο χαλαροί και ανοιχτοί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι τρίχες να αφαιρούνται πολύ πιο εύκολα και προπάντων χωρίς να πονάτε.

Αν πάλι το ξεχάσατε ή δεν σας διευκολύνει να τα βγάλετε εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε άλλη ώρα, απλά τοποθετώντας μια βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό στα φρύδια σας και αφήνοντας την εκεί για λίγα λεπτά. Και πάλι οι πόροι θα ανοίξουν λόγω της ζέστης και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Το ζεστό πάντως δεν είναι η μόνη λύση, αφού και το κρύο μπορεί να χρησιμεύσει στη μείωση του πόνου. Δοκιμάστε λοιπόν να πάρετε ένα παγάκι και περάστε το μερικές φορές από τα φρύδια σας, χωρίς να το παρακάνετε. Με αυτόν τον τρόπο η περιοχή θα μουδιάσει ελαφρώς και δεν θα νιώθετε κανένα πόνο.

Αναγνώστες