H Αλεξάνδρα Ούστα τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά δίνει την πρώτη της συνέντευξη

Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό YES! τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του...Αυτή η χρονιά ίσως ήταν η χειρότερη της ζωής της, ωστόσο παρότι η απώλεια του συντρόφου της τη συγκλόνισε, στέκεται ξανά στα πόδια της. Έριξε όλο το βάρος στη δουλειά της, όπως ακριβώς θα επιθυμούσε και εκείνος.

«Το θέατρο είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Άλλωστε είναι και κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπώ να κάνω» είπε η 32χρονη ηθοποιός. Αυτός ήταν και ο λόγος που λίγες ώρες μετά την κηδεία του ηθοποιού και παρά το αβάσταχτο πένθος της μάζεψε τα συντρίμμια της, παίζοντας στην παράσταση «Πνιγμονή». «Είτε θετικό είτε αρνητικό συναίσθημα, το παίρνω μαζί μου στη σκηνή και το χρησιμοποιώ στο ρόλο, δεν το αρνούμαι», ανέφερε.

Δεν επέτρεψε στον εαυτό της να το βάλει κάτω και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. «Κάθε φορά πάνω στη σκηνή νιώθω να μεταμορφώνομαι. Θεωρώ ότι η ενασχόληση με το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας, να μας πάει μπροστά, ανεξάρτητα από το αν θα το ακολουθήσει κάποιος σαν επάγγελμα» δήλωσε η Αλεξάνδρα.

Την Αλεξάνδρα τη γνωρίσαμε από την τηλεόραση ως κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά «Η ώρα η καλή» και μετά με τη συμμετοχή της στους «Λατρεμένους γείτονες». Τα τελευταία χρόνια απουσιάζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν δική της απόφαση. Η επιστροφή στην τηλεόραση είναι καλοδεχούμενη για την ίδια «αν προέκυπτε κάτι που θεωρούσα ότι έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω μαλώσει με την τηλεόραση».Η Αλεξάνδρα Ούστα επισημαίνει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Γι’ αυτή το παν είναι η σκληρή δουλειά και όχι μόνο. «Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στη θετική σκέψη και ενέργεια». Παρά τα όσα συνέβησαν φέτος, δεν σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται θετικά και το δείχνει.

Γι’ αυτό που αισθάνεται τυχερή είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν μόνη της. «Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι από το χώρο που τους νιώθω πολύ κοντά μου και τους εμπιστεύομαι». Οι πιο δύσκολες στιγμές για εκείνη είναι όταν δεν ερμηνεύει κάποιον ρόλο, όμως έχει μάθει να γεμίζει το χρόνο της. «Ακούω πολλή μουσική, διαβάζω βιβλία και όταν έχω τη δυνατότητα μου αρέσει να ταξιδεύω».

Όλο το διάστημα που ο Σάκης έδινε τη μεγάλη μάχη του, η Αλεξάνδρα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. «Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ» είχε πει κατηγορηματικά μην αφήνοντας περιθώριο για οποιαδήποτε αμφιβολία. «Ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά! Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα, είτε αυτό είναι ψυχολογικό είτε σωματικό. Η ζωή σ’ τα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις». Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Σάκη μέσα από την σελίδα της στο Facebook είχε γράψει πως «μνημόσυνο δεν κάνω στη χαρά, κι αν έφυγε και χάθηκε στη λήθη, την έζησα, δεν ήταν παραμύθι».

 Αυτές ήταν οι μοναδικές φορές που μίλησε για τον Σάκη της η Αλεξάνδρα η οποία κρατά μέσα της όλες τις στιγμές που τη σημάδεψαν δίπλα στον σπουδαίο καλλιτέχνη.
Αναγνώστες