Ο Αιμίλιος Λιάτσος επιστρέφει στην TV και αποκαλύπτει τον μισθό που έπαιρνε στην ΕΡΤ

Την επιστροφή του στην τηλεόραση προαναγγέλει ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος και παράλληλα με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News αποκαλύπτει τον μισθό που έπαιρνε ως διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στην ΕΡΤ....

Διαβάστε τι λέει:

-Είστε έτοιμος για μια νέα αρχή;

-Συζητούσαμε εδώ και μήνες με τον Γιώργο Κουρή και τις τελευταίες μέρες δώσαμε τα χέρια. Θα φτιάξω την κυριακάτικη εφημερίδα Kontra News, η έκδοση της οποίας θα κυκλοφορήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο και θα παρουσιάζω μια βραδινή καθημερινή εκπομπή στο Kontra Channel. Θα είναι στον αέρα από τις 24:00 έως τις 02:00, Δευτέρα με Παρασκευή.

-Ο κόσμος ξέρει πως η ΕΡΤ έκλεισε γιατί είχε προσλάβει κόσμο που έπαιρνε πάρα πολλά χρήματα...

-Είναι ψέματα. Θες να σου πω πόσα έπαιρνε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, δηλαδή εγώ; Οι μεικτές μου απολαβές ήταν 4.000 ευρώ. Κι επειδή θέλω να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, στον ιδιωτικό τομέα το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή εγώ, έπαιρνε πολλαπλάσια χρήματα. Ο μισθός του διευθύνοντος συμβούλου ήταν 5.000 ευρώ. Ήμασταν μια ομάδα ανθρώπων που ενώσαμε τις δυνάμεις μας και δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ . Το πλέον "κουφό" είναι ότι δεν ερωτηθήκαμε για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

-Με την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη τι συνέβη;

-Έκανε λάθος ο Κώστας. Ο Κώστας και η Μαριλένα Κατσίμη, που είναι καλοί συνάδελφοι και οι δύο, έκαναν λάθος -και μάλιστα το παραδέχθηκαν. Δεν δέχομαι να κατηγορείς ή να ζητάς να παραιτηθεί υπουργός, όταν τα στοιχεία που κατέχεις τη δεδομένη στιγμή δεν είναι απλώς ελλιπή, αλλά ανύπαρκτα. Κάποια στιγμή οι συνάδελφοι μου έστειλαν μια επιστολή και γυρίσανε. Πάντως, προτιμώ τον Αρβανίτη, ο οποίος λίγες ημέρες αφότου έληξε η σύμβασή του εκδήλωσε με την τοποθέτησή του στο ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο" του ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική του προτίμηση και δεν έμεινε, όπως άλλοι, στη δημόσια τηλεόραση μετά το "λουκέτο" στην ΕΡΤ. Ενώ άλλοι που το έπαιζαν Τσε Γκεβάρα τώρα όχι μόνο τα έχουν ξεχάσει, αλλά κάνουν εκπομπές και δελτία. Για να καταλάβουμε και την υποκρισία. Προτιμώ τον Κώστα Αρβανίτη, τον οποίο συμπαθώ κιόλας.

Αναγνώστες