Σάλος στη Μυτιλήνη από τη σύλληψη 22χρονης - κόρης μεγαλοδημοσιογράφου

Σάλος έχει προκληθεί από χθες στη Μυτιλήνη μετά την είδηση ότι κόρη μεγαλοδημοσιογράφου γνωστής πολιτικής οικογένειας, έχει συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών...

Η 22χρονη συνελήφθη από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του νησιού μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι της στην Αθήνα.

Οι αρχές έχουν συλλάβει επίσης και έναν νεαρό για το ίδιο αδίκημα, που εικάζεται ότι είναι ο σύντροφός της, καθώς συνελήφθη μέσα στο σπίτι της 22χρονης.

Εντός της ημέρας οδηγούνται και οι δύο στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, ενώ από χθες ο πατέρας της 22χρονης, γνωστός δημοσιογράφος, βρίσκεται ήδη στο νησί για να συμπαρασταθεί στην κόρη του.

Οι ανακοινώσεις του Λιμενικού:

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 22χρονη, διότι σε γενόμενο έλεγχο και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη εντός των ενδυμάτων της μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 21,75 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία» ανέφερε αρχικά η επίσημη ενημέρωση, για να ακολουθήσει και δεύτερη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες των ευρημάτων κατά τη διάρκεια της έρευνας του λιμενικού στην οικία της 22χρονης:

«Σχετικά με τη σύλληψη της 22χρονης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών την 23-07-2014 εντός του λιμένα Μυτιλήνης, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της ανωτέρω στην Αθήνα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

1. Μία (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 53,8γραμμαρίων

2. Μια (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 9,9γραμμαρίων

3. Μία (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 3,3γραμμαρίων

4. Ένας (01) σπαστήρας – τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης

5. Μία (01) γυάλινη πίπα καπνίσματος

6. Μία (01) ζυγαριά ακριβείας

7. Τρεις (03) λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης

8. Ένα (01) μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης

9. Ένα (01) ψηφιακό θερμόμετρο χώρου

10. Έξι (06) δεσμίδες με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού

11. Ένα (01) μεταλλικό κυτίο γεμάτο με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού

12. Τρεις (03) μηχανισμοί εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας

13. Μία (01) μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης

Στην οικία της 22χρονης συνελήφθη και ο 21χρονος συγκάτοικος της, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση».


Αναγνώστες