Ρόδος: Συμμορία ανήλικων επιτέθηκε και προσπάθησε να ληστέψει 8χρονο αγόρι !

«Πάγωσαν» οι αστυνομικοί τους Ρόδου όταν είδαν ένα ανήλικο αγόρι μέσα στα αίματα να τους λέει οτι έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τρια ακόμα παιδιά...

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αλβανών και ενός Ρουμάνου ηλικίας 15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται και για μια ακόμη επίθεση σε ανήλικο παιδί, στην οποία φέρονται να του απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό, απειλώντας τον με σουγιά.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται για να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ρόδου.

Διώξεις όμως σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκαν και σε βάρος των γονιών των τριών αγοριών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το ιστορικό των επιθέσεων

Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα το απόγευμα.

Η σπείρα περίμενε το υποψήφιο θύμα της έξω από το δημοτικό σχολείο, της περιοχής του Γενναδίου.

Όταν ο 8χρονος βγήκε, του επιτέθηκαν, τον γύρισαν ανάποδα και του πήραν τα πέντε ευρώ που είχε στην τσέπη του.Μάλιστα, τον άφησαν να πέσει κάτω στο δρόμο με το κεφάλι, ενώ στη συνέχεια του επέστρεψαν και την «μπάζα» τους.Τότε επιτέθηκαν στον φίλο του παιδιού, επίσης οχτώ ετών, ενώ ο Ρουμάνος δεν δίστασε να τον απειλήσει και με έναν σουγιά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις νεαροί ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν για «πλάκα» και πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν πρόθεση να τραυματίσουν ή να κάνουν κακό στα άλλα παιδιά.

Αναγνώστες