Ραφτείτε! Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύεται!

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τις σχέσεις, τους άντρες και αν πρόκειται να παντρευτεί!...

Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είναι θέμα χρόνου να παντρευτώ. Δηλαδή, αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ερωτευτώ, που κι αυτό είναι θέμα χρόνου, το αισθάνομαι, θα γίνουν όλα. Το λέω ειλικρινά. Δεν λέω "θέμα ημερών". Τώρα με αυτό το έργο που κάνουμε, στο οποίο μιλάμε για σχέσεις ανθρώπων, που έχουν παντρευτεί, και πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σύντροφο ζωής, φλερτάρω με την ιδέα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Ήμουν αρνητική στο παρελθόν. Αισθανόμουν μικρή και ότι ήθελα να ζήσω πράγματα. Δεν είχα αυτή τη σοβαρότητα του να καταλήξω κάπου».

Όσο για το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά είπε: «Δεν θα 'θελα να κάνω παιδιά. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ονειρεύονται την μητρότητα. Αγαπάω τα παιδάκια των άλλων, αλλά θα το έκανα μόνο αν ερωτευόμουν πολύ και υπήρχε μια αμοιβαία διάθεση και από τους δύο. Κυρίως αν υπήρχε διάθεση από τον άνδρα, γιατί εγώ δεν έχω αυτή τη φυσική διάθεση. Αρκεί να συμβεί μέσα στην επόμενη δεκαετία»


Αναγνώστες