Ελεονώρα Μελέτη: Το κανάλι θέλει να συνεχίσουμε την εκπομπή και του χρόνου

Με αφορμή την «απάντηση» της Ντέπυς Γκολεμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη δήλωση του παρουσιαστή «Θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε, κάπου θα την πετύχω» για την τηλεκριτικό, η Ελεονώρα Μελέτη... έκανε τα δικά της σχόλια, αναφερόμενη και σε όσα είχε γράψει η Ντέπυ Γκολεμά για την εκπομπή της και τη «διακοπή» της από το Star.

«Έχουμε ζήσει κι εμείς την ανασφάλεια από τέτοια δημοσιεύματα, που ήθελαν την εκπομπή να κόβεται και είναι 8 Ιουλίου και η εκπομπή είναι ακόμα στον αέρα. Κι όχι μόνο είναι στον αέρα, αλλά υπάρχει και παρασκήνιο για να συνεχιστεί και του χρόνου» είπε η παρουσιάστρια του Star και πρόσθεσε: «Δηλαδή εγώ συζητάω με τον σταθμό ότι θέλει το κανάλι να συνεχίσουμε την εκπομπή και του χρόνου και προσπαθούμε να τα βρούμε... Η οποία εκπομπή "κόβεται" από τον Δεκέμβρη και, μάλιστα, το ίδιο το κανάλι το έχει διαψεύσει επίσημα».

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε σχετικά με την Ντέπυ Γκολεμά: «Και εμείς είχαμε επικοινωνήσει με την κυρία Γκολεμά, μετά τη διάψευση, και μας είχε πει "αυτές είναι οι πληροφορίες μου". Δηλαδή υποστήριζε ότι μας έλεγε ψέματα το Star!».

Αναγνώστες