Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που χώρισαν Κωστόπουλος- Μπαλατσινού! Τί αποκάλυψε στενός συνεργάτης τους!

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης τους, Άρης Καβατζίκης, αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό σε ένα κείμενο αποκάλυψη σε εβδομαδιαίο περιοδικό....

«Η πρώτη εξομολόγηση έγινε μπροστά στο αναμμένο τζάκι στη χιονισμένη Μακρυνίτσα, τα περασμένα Χριστούγεννα. Ήμασταν οι δυο μας. Η Τζένη, κανονικός άνθρωπος, μου έλεγε πως λατρεύει τον Πέτρο, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν πλέον μαζί, ως ζευγάρι. Έλεγε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος θα ήταν πιο ευτυχισμένος χωρίς δεσμεύσεις. Να νιώθει ελεύθερος, να ταξιδεύει μόνος, να δημιουργεί. Κα επαναλάμβανε συνεχώς πόσο λατρεύει τα παιδιά τους. «Η Αμαλία μου, η Αλεξάνδρα μου, ο Μαξ μου…».

Σαν λούπα ακούγονταν τα λόγια της. Καταλάβαινα πως ήθελε να κάνει το βήμα, το μεγάλο βήμα. Δεν ξέρω αν θα ονομαζόταν διαζύγιο, χωρισμός, αποστασιοποίηση. Δεν ξέρω» γράφει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει τις αποκαλύψεις λέγοντας πως από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου ο παρουσιαστής είχε μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα πολύ κοντά στο οικογενειακό σπίτι στη Φιλοθέη όπου ζούσε η Τζένη και τα παιδι τους.
«Έπρεπε σιγά-σιγά να συνηθίζουν-τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά-τις νέες συνθήκες. Όσες όμως φορές βρέθηκα στο σπίτι τους, ο Πέτρος ήταν εκεί. Οδοστρωτήρας, όπως πάντα. Ζωηρός, φωνακλάς, μαγείρευε, έπαιζε με τον Μάξιμο και φυσικά έκανε γυμναστική».

Ο Άρης επισημαίνει τη μεγάλη αγάπη και τον σεβασμό που μοιράζονται οι δύο πρώην -πλέον- σύζυγοι. «Tο ότι αγαπιόντουσαν – και συνεχίζουν να αγαπιούνται – το ξέρω καλά. Παρόλο που γνώριζα τι συνέβαινε στην ζωή τους, ποτέ δεν πείστηκα ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι χωριστά. Ο Πέτρος, ακόμη και στα breaks της εκπομπής, τη φιλούσε, τη φλέρταρε κανονικά. Η Τζένη ήταν πάντα πιο συγκρατημένη. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να περάσω το μήνυμα ότι όλα ήταν ρόδινα. Καθόλου».

Αναγνώστες