Ρόδος: Αισχροκέρδεια χωρίς απόδειξη - Πόσο λέτε να πλήρωσε τουρίστας για ένα τέτοιο ποτήρι μπύρας;

Νέο περιστατικό με κρούσμα αισχροκέρδειας σημειώθηκε στη Ρόδο αυτή τη φορά με θύματα δύο Σουηδούς...

Οι τουρίστες βρέθηκαν σε κεντρικό σημείο στη Μεσαιωνική πόλη και ζήτησαν από εστιατόριο να πιουν από μία μπύρα. Ζήτησαν συγκεκριμένα μεγάλο ποτήρι μπύρας και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν ζήτησαν να πληρώσουν.

Προφορικά τους είπαν ότι κάθε μπύρα κοστίζει 19 ευρώ χωρίς όμως να κόψουν κάποια απόδειξη για να τους δώσουν. Φυσικά η τιμή ήταν υπερβολική, αλλά δε διαμαρτυρήθηκαν και πλήρωσαν το ποσό μη θέλοντας να δημιουργήσουν φασαρία. Η χρέωση όμως αυτή ήταν υπερβολικά υψηλή γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια για το ότι κάποιοι σαν και τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου εστιατορίου δυσφημούν το νησί.

Πάντως όπως αποδείχτηκε οι δύο Σουηδοί είναι μέλη της ομοσπονδίας παικτών χόκευ στον πάγο και σκόπευαν επιστρέφοντας στην πατρίδα τους να προτείνουν στα αρμόδια όργανα, τη διοργάνωση ταξιδιών στο νησί μας για τους παίκτες.
Όπως διαπίστωσαν η Ρόδος θα μπορούσε με τις υποδομές που διαθέτει να παρέχει χώρους προπόνησης των μελών οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν στο νησί μαζί με τις οικογένειές τους συνδυάζο-ντας διακοπές και προπόνηση.

Μετά το περιστατικό που έζησαν, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσουν τελικά στην πρότασή προς την ομοσπονδία τους. 


Αναγνώστες