Δάσκαλος έκαψε τα γεννητικά όργανα μαθητή γιατί ήταν άτακτος!

Ο 5χρονος Ξιάο από την Κίνα είναι ένα γενικά ζωηρό παιδί και έχει ακραίες συμπεριφορές μέσα στην τάξη. Ο μικρός την περασμένη εβδομάδα, φέρεται να έσπασε ένα γραφείο και να έσκισε το βιβλίο ενός συμμαθητή του....

Σύμφωνα με το αγόρι, η δασκάλα του τον έσυρε έξω από την τάξη, τον άρπαξε από το πέος και τον τσίμπησε!Όταν ένας δάσκαλος πέρασε από το σημείο και είδε το περιστατικό, αντί να βοηθήσει το παιδί, έβγαλε έναν αναπτήρα και του έκαψε τα γεννητικά όργανα!

Το τρομοκρατημένο και ντροπιασμένο παιδί δεν είπε τίποτα στους γονείς του γιατί φοβήθηκε ότι θα τον μαλώσουν. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα του παρατήρησε ότι ήταν πρησμένος στο σημείο που τον έκαψαν. Το παιδί ξέσπασε σε λυγμούς και εξομολογήθηκε τα πάντα στους γονείς του.

Ο πατέρας του αγοριού ανέφερε την υπόθεση στην αστυνομία, αλλά το νηπιαγωγείο αρνήθηκε την κατηγορία.

«Το νηπιαγωγείο υποστήριξε ότι αυτή η απίστευτη ιστορία δεν θα μπορούσε να συμβεί εκεί», είπε ο πατέρας του αγοριού.«Όταν ζήτησα από το νηπιαγωγείο να μου δείξει το βίντεο επιτήρησης, μου είπε ότι δεν υπάρχει βίντεο.»

Η οικογένεια υποπτεύεται ότι το βίντεο έχει διαγραφεί προκειμένου να κατστρέψουν τα αποδεικτικά στοιχεία ενώ δήλωσαν ότι το αγόρι είχε κάποια δυσκολία στην ούρηση μετά τον τραυματισμό.


Αναγνώστες