Η κυβέρνηση προχωρά κανονικά σε απολύσεις και μέτρα !

Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η συζήτηση, κατά τη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη...

Όπως προκύπτει από τη σύσκεψη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πλαίσιο της συζήτησης είναι ότι όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν.

Επιπλέον, η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να μεταδίδει προς τους εταίρους και την κοινωνία το μήνυμα της σταθερότητας και της τήρησης των δεσμεύσεων, και το μήνυμα της αλλαγής σελίδας και της κοινωνικής ευαισθησίας. Σημειώνεται ότι ένα από τα βασικά ανοιχτά μέτωπα ήταν οι 6.500 απολύσεις και από ότι φαίνεται οι κυβερνητικοί εταίροι τα βρήκαν.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι με αυτή τη γραμμή θα πορευτεί η κυβέρνηση και συμπλήρωναν ότι αυτό είναι που θέλει και το ΠΑΣΟΚ.

Σημείωναν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις και ότι από τη αρχή της κρίσης σήκωσε το βάρος για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο που να μπορεί η χώρα να αφήσει πίσω την κρίση και τα μνημόνια και να προχωρήσει στην ανάπτυξη, την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας και στην κοινωνική συνοχή.

Αναγνώστες