«Όταν φύγω από το ΝΒΑ θα παίξω μόνο στον Παναθηναϊκό» !

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλο και άνοιξε την πόρτα της… επιστροφής του στους «πράσινους» μόλις φύγει από το ΝΒΑ...

Ο Νικ Καλάθης εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, αφού από σήμερα έχει τεθεί στην διάθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και του Φώτη Κατσικάρη. Ο Έλληνας παίκτης, όμως, βρέθηκε και στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπου και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Σκοπός της επίσκεψης του ομογενή γκαρντ ήταν η διαβεβαίωση από την πλευρά του προς τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» πως όταν παρουσιαστεί μπροστά του η προοπτική ν’ αποχωρήσει από το ΝΒΑ και ν’ αγωνιστεί στην Ευρώπη, τότε θα είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με δηλώσεις των δύο αντρών. Τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο Νικ Καλάθης ξεκαθάρισαν από την πλευρά τους την μεγάλη θέλησή τους για… άμεση συνεργασία.


«Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα» είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε «Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα». Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό».

Ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέφερε στον Νικ Καλάθη μια φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια συμβολική κίνηση για το μέλλον.Αναγνώστες