Άστρος Κυνουρίας: Ελεύθεροι τρεις συγγενείς του άτυχου 39χρονου

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την εμφάνισή τους στον ανακριτή Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του 39χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από ....τον ίδιο του τον πατέρα στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, αφέθηκε ελεύθερος, με την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ ως χρηματική εγγύηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των απολογιών τους οι τρεις εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία.

Ο θείος του θύματος μάλιστα υποστήριξε ότι έμαθε για το έγκλημα την επομένη του Δεκαπενταύγουστου και μετά την ομολογία του αδελφού του.

Ο γαμπρός της οικογένειας, που κατηγορείται για ψευδορκία υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλη περιοχή, σε απόσταση 60 χλμ. από το Άστρος, μαζί με την οικογένειά του, ενώ κι εκείνος υποστήριξε ότι έμαθε για τη δολοφονία την επόμενη ημέρα. 

Το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν αναμένεται να βρεθούν οι γονείς του θύματος.

Η κατάθεση πάντως του αμετανόητου 75χρονου πατέρα στους αστυνομικούς σοκάρει, καθώς με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα περιέγραψε τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα, είπε περιγράφοντας τα μοιραία λεπτά που κατέληξαν στην δολοφονία του γιου του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.

«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» είπε ακόμα συμπληρώνοντας ότι έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού.

Αναγνώστες