Νέο ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον και ξανθιά γειτόνισσά του

Η πάμπλουτη Νεοϋρκέζα, Τζούλι Τόμπερ ΜακΜάχον είναι, σύμφωνα με το «National Enquirer», η νέα ερωμένη του Μπιλ Κλίντον... Η ξανθιά γειτόνισσα του πρώην Πλανητάρχη είναι 54 ετών, μητέρα τριών παιδιών και διαζευγμένη. Όπως μάλιστα γράφουν τα αμερικανικά δίκτυα, «Περνούσε ώρες στο σπίτι της οικογένειας Κλίντον και πολλές φορές έμενε για μέρες ολόκληρες».

Την ίδια ώρα, η Χίλαρι φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς της ανθρώπους ότι η εμμονή του συζύγου της με το σεξ οφείλεται στα άσχημα παιδικά βιώματα αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από την μητέρα του. Η δημοσιογράφος Λουσίντα Φρανκς, έμεινε έκπληκτη όταν άκουσε από τα χείλη της Χίλαρι ότι ο Μπιλ κακοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο από την μητέρα του που δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και τον οδήγησε σε εξωσυζυγικές σχέσεις.


Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται την ώρα που ενισχύονται οι φήμες στις ΗΠΑ ότι ο ερωτικά άτακτος Μπιλ είναι στείρος κι ότι η Χίλαρι απέκτησε την Τσέλσι με τον πρώην δήμαρχο του Λιτλ Ροκ στο Αρκάνσας.


Σχεδόν 17 χρόνια μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι που κόντεψε να αποκαθηλώσει πολιτικά τον Μπιλ Κλίντον, το νέο σκάνδαλο έρχεται να προκαλέσει δονήσεις στην οικογένεια Κλίντον, απειλώντας αυτή τη φορά να τινάξει στον αέρα τις πολιτικές φιλοδοξίες της Χίλαρι.


Αναγνώστες