Μητέρα-κανίβαλος προσπάθησε να φάει το μωρό της - Σκληρές εικόνες

Νοσοκόμα την έπιασε να δαγκώνει με μανία τα χέρια του λίγο μετά τη γέννα.
  
Συναγερμός χτύπησε στο νοσοκομείο της...
πόλης Σενζέν στην Κίνα, όταν αντίκρισαν μια σοκαριστική εικόνα. Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε με πληγές στα χέρια του, τις οποίες είχε προκαλέσει η μητέρα του.

Μια νοσοκόμα μπαίνοντας στο δωμάτιο της γυναίκας αντίκρισε τη μητέρα να έχει σκύψει πάνω από το μωρό της και να το δαγκώνει με μανία, προσπαθώντας να το φάει! Δύσκολα χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκανε η 24χρονη Λι Ζένγκχουα. Αμέσως ειδοποίησε τους γιατρούς, οι οποίοι προσπάθησαν να γλυτώσουν το παιδί από τη μητέρα του. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν έλεγε να το ελευθερώσει. Δεν το άφηνε, και οι γιατροί, φοβούμενοι μήπως του προκαλέσει σοβαρότερα τραύματα, αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ηρεμιστικό για να το αφήσει.

Η σοκαριστική αυτή υπόθεση κανιβαλισμού αποτυπώθηκε μάλιστα σε μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται καθαρά τα πληγωμένα και δαγκωμένα άκρα του μωρού.

Πάντως, το μωράκι μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ οι αρχές της πόλης προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για το παιδί, εξετάζοντας παράλληλα τα κίνητρα που οδήγησαν τη μητέρα του –η οποία ζούσε για μεγάλο διάστημα στους δρόμους– στην τρομακτική αυτή επίθεση.Αναγνώστες