Σοκαριστικό: Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης «δοκίμασε» πρώτα το μαχαίρι και μετά έκοψε τις φλέβες του

Νέες αποκαλύψεις, σχετικά με την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακούμακη έρχονται στο φως της δημοσιότητας που πραγματικά σοκάρουν.

Στην ιατροδικαστική έκθεση ....καταγράφεται εύρημα και δεύτερης μικρότερης αμυχής, «δοκιμαστικής», σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», σε κοντινό σημείο από το μοιραίο βαθύ πλήγμα.

Αυτή η διαπίστωση, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., αποδεικνύει την αποφασιστικότητα του 20χρονου σπουδαστή να προβεί στο απονενοημένο διάβημά του, παρά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθειά του. Ο Βαγγέλης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έχασε τη ζωή του το πολύ μέσα σε 5 λεπτά, από την ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσε το κόψιμο της φλέβας του, ενώ δεν αποκλείεται να περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Επίσης, όπως αναφέρουν πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., το μοιραίο κόψιμο στον δεξιό καρπό του Βαγγέλη ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του σουγιά που βρέθηκε δίπλα του.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είναι ακόμη δυνατή η λήψη κατάθεσης από την τραγική μητέρα του Βαγγέλη, τη Μαρία Γιακουμάκη, η οποία δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες.

Αναγνώστες