Άμεση μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό

Η συνάντηση που είχε χθες ο Πιέρ Ισά με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έκανε σαφές ένα πράγμα: πως οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν τα λάθη που έγιναν.

Η διοίκηση έχει ....αποφασίσει να κάνει ό,τι κριθεί απαραίτητο για να βελτιώσει την ομάδα, με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.

Οι πρωταθλητές θα κινηθούν τόσο για την απόκτηση Ελλήνων ελπιδοφόρων παικτών, όσο και ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας από το διεθνή χώρο εξετάζοντας περιπτώσεις τόσο ελεύθερων, όσο και «δεσμευμένων».

Μάλιστα στόχος είναι οι παίκτες τοπ κλάσης να είναι από τρεις έως πέντε ισχυροποιώντας τον Ολυμπιακό για το επόμενο Champions League.

Ο Πιέρ Ισά απέφυγε συνειδητά να μιλήσει για ονόματα ή έστω θέσεις παικτών. Θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, πως προτεραιότητα είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ (απίθανο να μείνει ο δανεικός Σαντάνα, ενώ ήδη δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη θέση), ακραίων επιθετικών και σέντερ φορ. Ο ίδιος μαζί με τον Λορένθο έχουν αναλάβει να «χτενίσουν» την αγορά με παίκτες για τις θέσεις που θα κριθεί αναγκαίο και θα παραδώσουν τη λίστα στον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος και θα κάνει τις τελικές επιλογές, όπως συνέβη και πέρσι με τον Μίτσελ.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια της περιόδου ο Βίτορ Περέιρα προσανατολίζεται να καθιερώσει κάποια «δίδυμα» που λειτουργούν καλά. Στο κέντρο άμυνας Μποτία και Σιόβας δείχνουν να «δένουν» καλά, ενώ οι Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς μπορεί να είναι περισσότερο αμυντικογενείς κεντρικοί μέσοι, ωστόσο η παρουσία τους δίνει τη δυνατότητα να βρίσκονται στο ίδιο σχήμα οι δημιουργικοί Τσόρι και Φορτούνης.
ΠΗΓΗ: www,sport-fm.gr

Αναγνώστες