Η κόρη της Μενεγάκη είναι ίδια ο Μάκης Παντζόπουλος

Είχε επισκέψεις τη Δευτέρα η παρουσιάστρια αφού στο μαιευτήριο βρέθηκε ο γιος της Άγγελος

Την Κυριακή έφερε στον κόσμο το... τέταρτο παιδί της και οι συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» αποκάλυψαν σήμερα σε ποιον μοιάζει το μικρό κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής ο ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή, επισκέφθηκαν την παρουσιάστρια στο μαιευτήριο.

«Η Ελένη και ο Μάκης είναι πολύ ήρεμοι, πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι που κρατούν στην αγκαλιά τους ένα πανέμορφο –το λέω μέσα από την καρδιά μου- κοριτσάκι. Είναι ίδιο ο Μάκης. Της το είπα κιόλας. «Είναι ο Μάκης Παντζόπουλος μωρό». Και ο γιατρός, όταν βγήκε το μωράκι αναφώνησε: «Ωπ, ο Μάκης!». Δεν το αφήνουν από την αγκαλιά τους», είπε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Ακόμη αποκάλυψε πως ο γιος την επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο μαιευτήριο και είπε: «Χθες πήγε στο μαιευτήριο ο Άγγελος. Μια φοβερά τρυφερή στιγμή. Ο Αγγελάκος, λοιπόν, ντύθηκε επίσημα, σαν γαμπρός που πάει να ζητήσει σε γάμο μια κοπέλα. Η Ελένη συγκινήθηκε που τον είδε έτσι. Πήρε την αδερφούλα του αγκαλιά και δεν την άφηνε».

Αναγνώστες