Απίστευτη καταγγελία του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος – Μεσάζοντες μικροπωλητών χρησιμοποιούν όπλα για να εμποδίσουν την τοποθέτηση πάγκων για την Πρωτομαγιά

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της δημοτικής αρχής Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, για βίαια επεισόδια που συντελούνται στο δημαρχείο, από τη στιγμή ...που αποφασίστηκε να τοποθετηθούν πάγκοι στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς. Όπως αναφέρει ο δήμος, μεσάζοντες των μικροπωλητών, με λεκτική και σωματική βία, ακόμη και με εμφάνιση όπλων, προπηλακίζουν τη δημοτική αρχή και τους μικροπωλητές με σκοπό να τους εμποδίσουν να πάρουν άδεια.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος καταγγέλλει ότι «σήμερα (21 Απριλίου), την τέταρτη μέρα της διαδικασίας αδειοδότησης, δε δίστασαν να εισβάλουν στο Δημαρχείο και επιδεικνύοντας απειλητικά με όπλα δημότες και υπαλλήλους κατέλαβαν το χώρο της εισόδου και της υπηρεσίας εσόδων. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των συμβάντων ήταν παρούσες αστυνομικές δυνάμεις, η στάση των οποίων προκαλεί ερωτηματικά.»

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Δημοτική Αρχή δε θα υποκύψει σε αυτές τις πρακτικές εκβιασμού. Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι θα υλοποιήσει με κάθε τρόπο τις αποφάσεις του Δ.Σ. Αυτή η πόλη ανήκει στους κατοίκους της και σε κανένα άλλο.»

Αναγνώστες