Ο Χιου Γκράντ εμφανίστηκε στην παραλία με κοιλίτσα και παραπανίσια κιλά


Ο 55χρονος ηθοποιός φαίνεται πως δεν το έχει ρίξει στην γυμναστική

O 55χρονος ηθοποιός Χιου Γκράντ βρέθηκε στην Marbella της Ισπανίας για να ...
απολαύσει την θάλασσα. O καιρός μπορεί να ζέστανε αρκετά στην Ισπανία αλλά η θερμοκρασία της θάλασσας είναι ότι πρέπει για να σε δροσίσει (και κάτι παραπάνω ίσως).

Ο 55χρονος ηθοποιός φόρεσε το μαγιό του και κατηφόρισε προς την παραλία, συνοδευόμενος από την 37χρονη σύντροφό του, με το παρουσιαστικό του να φανερώνει την ηλικία του. Είχε κοιλίτσα και φαίνεται πως πρόκειται για έναν 55χρονο που δεν γυμνάζεται και πολύ. Πάντως, έδειξε να μην καταλαβαίνει τίποτα και βούτηξε στην κρύα θάλασσα.
Εγινε πατέρας στα 50

Ο 55χρονος διάσημος Βρετανός ηθοποιός, αγαπημένος των γυναικών του πλανήτη για τους ρόλους ρομαντικού και άτσαλου αγοριού που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι τα 50 του χρόνια δεν είχε παιδιά. Φαίνεται όμως ότι αποφάσισε να γίνει με γρήγορο τρόπο πολύτεκνος!


Πρόσφατα η σουηδική τοπική εφημερίδα Sundsvall Tinding ανέφερε ότι η 37χρονη Anna Eberstein, τηλεοπτική παραγωγός και σύντροφος του ηθοποιού τα τελευταία χρόνια, που κατάγεται από την πόλη Sundsvall, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό της σχέσης της με τον Βρετανό ηθοποιό. Η 37χρονη Σουηδέζα έχει ήδη ένα γιο τριών ετών, τον John, από την σχέση της με τον Χιου Γκραντ.


Η πρώην του Λιζ Χάρλεϊ εμφανίστηκε στην ζωντανή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens» και ρωτήθηκε, αν αποτελεί για εκείνη έκπληξη ότι ο Χιου Γκραντ έχει αποκτήσει τρία παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και περιμένει ήδη το τέταρτο. Η Χάρλεϊ έδειξε ότι γνώριζε για την επερχόμενη γέννηση της κόρης του Γκραντ και δήλωσε ότι είναι έκπληκτη που ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, αλλά, συμπλήρωσε ότι είναι πολύ καλός πατέρας. 
Αναγνώστες